Boothnation

veel om uit te kiezen

Onze photobooths

Op feesten, award shows, productlanceringen, huwelijken en als onderdeel van (activatie)campagnes leveren onze photobooths mooie herinneringen aan een bijzonder event. Al onze booths hebben speciale beautybelichting, high end digitale camera’s en ze gebruiken de laatste technologieën. Naast dat de foto’s snel en direct worden geprint kunnen ze ook direct worden getoond op social media of op schermen op locatie. In al onze booths zit een windmachine (hoe cool!).

Witte glossy booth

Zwarte glossy booth

Klassieke booth

Gouden of zilveren booth

Creëer je eigen

Fully branded booths

Al onze booths en pods kunnen op maat worden ‘gebrand’.

Calvin Klein

Havaianas

Klein maar fijn

Pod

Elegant, klein en ultra modern, onze pods zijn een beleving op zich. Makkelijk inpasbaar in elke ruimte en uiteraard zijn ook bij de pod de foto’s van hele hoge kwaliteit. Elke pod heeft een ingebouwd touchscreen waarmee je de foto’s en gifs makkelijk deelt op social media, mail of projecteert op schermen.

Ice cube

Royal FloraHolland

VOGUE

Onze pod

De ideale match

Permanente photobooths

Onze photobooths kunnen ook een vast onderdeel worden van winkels, musea en andere populaire locaties. Met onze 16 custom-made photobooths in Topshop filialen in Engeland, 2 booths in Rough Trade (platen)winkels in Londen en de allereerste booth op Schiphol zijn we trots om een vast onderdeel te zijn van succesvolle formules.

Topshop St. Stephen’s Green, Dublin

Amsterdam Schiphol Airport